Skip to main content

Onroerend Goed

WAT KOMT ER ALLEMAAL BIJ KIJKEN
ALS JE EEN HUIS WILT KOPEN
Onrorend goed

Casa dolce Casa...

 • Zelf Zoeken

  of samen zoeken

  Zelf zoeken op internet is belangrijk en gebeurt steeds meer. Klanten hebben daardoor vaak al een duidelijk beeld van wat ze willen. Een goede makelaar of consulent kan evenwel door het stellen van de juiste vragen de klant op het spoor brengen van een pand dat misschien eerder niet interessant of haalbaar werd geacht. Zo krijgt de klant een breder beeld van zijn of haar mogelijkheden. Zelf zoeken wordt dan meer 'samen zoeken'.

 • Meer Zekerheid

  garantie dat alles in orde is

  Zoveel panden, zoveel potentiele paradijsjes, internet staat er vol mee...maar lang niet alle informatie is terug te vinden in de beschrijving en foto's geven ook slechts een beperkt beeld. Deskundige begeleiding tijdens de zoektocht naar het ideale pand is vooral een besparing van tijd en energie. Door het stellen van de juiste vragen kan de geschiktheid van een object getoetst worden aan de wensen van de klant. Deze manier van werken is efficient en voorkomt onnodige teleurstellingen

 • Gevonden En dan?

  Verschillen in cultuur
  Een zoektocht kost tijd, soms maanden, soms ook jaren. Maar als het ideale pand eenmaal gevonden is...hoe gaat het dan verder? Een veelgestelde en heel terechte vraag want er zijn zeker een aantal verschillen. Vooral cultuurverschillen als het om loven en bieden gaat. De makelaar kent zijn klanten vaak heel goed en weet precies hoe de betreffende verkopers aan te spreken en welke ruimte er nog is voor onderhandeling. Een heel laag bod wordt nogal eens als een persoonlijke belediging opgevat waardoor een onderhandeling al meteen vast kan lopen. Ook hierbij is dus de ervaring en expertise van een makelaar van groot belang.
 • Loven en bieden

  proposta d'acquisto

  Een bod uitbrengen gaat in Italie eigenlijk altijd schriftelijk. Als het bod geaccepteerd wordt is de verkoop in principe rond. Er volgen dan altijd een aantal stappen voordat men daadwerkelijk bij de notaris zit om de koopakte te tekenen. Dit proces verschilt sterk per situatie want elk object heeft zo zijn specifieke kenmerken waar rekening mee gehouden moet worden. Vaak kloppen er nog zaken niet die door de verkopende partij in orde gemaakt moeten worden voordat men naar de notaris kan. Deskundige begeleiding is juist tijdens deze fase onontbeerlijk.


Lang leve internet

Websites als Idealista, Casa.it en makelaarssites zorgen ervoor dat een huis in Italie geen onbereikbare droom meer is. 

check, check en dubbelcheck

Het controleren van alle aangeleverde gegevens is een van de belangrijkste aspecten van ons werk. Alleen op die manier kunnen we de klant garanderen dat alles in orde is.

Dan breekt er een spannende periode aan...

In deze fase van het proces lopen we nogal eens tegen cultuurverschillen aan. Wil je klant deze fase succesvol afronden dan is het advies van een professional van groot belang.

Kij op onze pagina Objecten voor een selectie van interessante panden

Onroerend Goed gallery
Up
© All rights reserved Mariekeboot.consultig