Skip to main content

Toeristische activiteit

AGRITURISMO
BED & BREAKFAST
COUNTRYHOUSE
CAMPING

Toeristische activiteit

Tentje opzetten...

Nederlanders houden van kamperen. Het is dan ook niet verwonderlijk dat wij steeds vaker de vraag krijgen of we objecten hebben waar een camping gerealiseerd mag worden. Het kamperen heeft er een luxe variant bij gekregen: Glamping.

Eerst informeren we bij de gemeente of het plaatsen van safaritenten mogelijk is. De klant heeft dan de zekerheid dat zijn project met enthousiasme wordt begroet. Na aankoop starten we een traject waarin meerdere partijen betrokken worden. Klanten, makelaar, geometra, boerenbond en gemeente.

Op deze manier hebben we al een aantal ondernemende klanten op weg geholpen. En met succes! Agriturismo La Sensazione delle Marche was al een bestaande camping en kreeg nieuwe eigenaren. De avonturen van de eigenaren van de camping Sempreverde in San Lorenzo in Campo waren bij de serie 'Ik Vertrek' voor iedereen te volgen. In 2019 ging ook Camping Suasa van start, een ander paradijselijk plekje waar ons kantoor nauw bij betrokken is geweest.

Voordat de eerste tenten staan zijn we een aantal maanden verder. Maar als dan de burgemeester de camping komt openen... dan is de voldoening wel heel groot…ook voor ons.


Hoe zit het met de vergunning?

Vergunningen worden afgegeven als het project aan de eisen voldoet. Deze worden vooraf gecheckt bij de instanties zodat we niet voor verrassingen komen te staan.

Is een Agriturismo hetzelfde als een camping?

Nee, het hangt af van de bestemming die op het terrein ligt: Toeristische bestemming of is het landbouwgrond?

Hoeveel tentplaatsen mogen we realiseren?

Dit hangt af van de bestemming van de grond en van de zone waarin het object ligt. We gaan voor een Agriturismo uit van een maximum van 25 tentplaatsen.


Objecten Gallery

Objecten

  • Casa Terenzio
  • Villa Stefano
  • Agriturismo Terre del Montefeltro
  • Casa Adriana
  • Mulino Valle Verde
  • Casa Morandi
Onroerend Goed gallery
Up
© All rights reserved Mariekeboot.consultig