Skip to main content

Casale Castagneto

Karakteristieke boerderij bij Urbino met 10 hectare grond
| Verkocht_nl

€ 195.000

ALGEMENE BESCHRIJVING

Algemeen

Deze karakteristieke boerderij ligt in de heuvels op korte afstand van de beroemde universiteitsstad Urbino. Het huis is gemakkelijk bereikbaar middels een rustige asfaltweg en een kort stukje goed- onderhouden onverharde weg. Het pand is rustig gelegen maar zeker niet geïsoleerd, er liggen meerdere huizen aan het weggetje. Het huis beschikt over een mooie vlakke tuin met veel verschillende soorten fruitbomen en biedt uitzicht aan beide zijden op het prachtige heuvellandschap van Le Marche. Desgewenst kan er tot tien hectare bos bijgekocht worden en met oog op het verwarmingssysteem ( op hout) is dit geen slecht idee. De totale vraagprijs, inclusief het bos, is € 245.000
INDELING VAN DE WONING

Indeling

Het huis heeft op de begane grond een zeer ruime woonkamer met originele broodoven, een trap die naar de eerste verdieping leidt, een keuken met aangrenzend een kleine badkamer en een eetkamer met open haard. De semi-professionele keuken blijft in het pand achter. Op de eerste verdieping vinden we vier ruime slaapkamers en een badkamer. Het huis wordt gekarakteriseerd door de vele authentieke details, zoals de oude houten balken en originele vloeren maar is wel meteen bewoonbaar. Alle aansluitingen functioneren naar behoren en de verwarming geschiedt op hout: in de keuken staat een termocamino waarop gekookt kan worden maar die ook op de radiatoren is aangesloten. De staat van het huis is goed maar enige modernisatie, zonder afbreuk te doen aan het bijzondere karakter van dit huis, is wel nodig. Te denken valt aan een nieuwe badkamer en het installeren van dubbel glas. Een deel van het meubilair zal achterblijven.
MOGELIJKHEDEN EN GEBRUIK

Mogelijkheden

De buitenruimte bestaat uit een overdekte portico met pizza-oven en aansluitend een groot terras met lange tafels waar in het verleden met vele vrienden samen werd gegeten. Het bijgebouw in de tuin is meer een soort opslagruimte en ook hier is weer een houtgestookte oven. Casale Castagneto is vooral geschikt als groot familie huis, zowel voor permanente bewoning als tweede woning. De nabijheid van de levendige studentenstad Urbino is natuurlijk een van de sterke punten van de woning.

WAAR

REGIO
Marche
PROVINCIE
Pesaro-Urbino
GEMEENTE
Urbino

KENMERKEN

Oppervlakte
280
Grondstuk
100.000
Aantal Kamers
7
Aantal badkamers
2
Bijgebouwen
JA

TIPOLOGIE

Type
RUSTICO
Conditie
GOED
Ligging
In de bergen
Afstand voorzieningen
5 km

Up
© All rights reserved Mariekeboot.consultig