Skip to main content

Casa Pavoni

Groot landhuis met bijgebouwen bij Frontone
| Marieke | Verkocht_nl

€ 175.000

ALGEMENE BESCHRIJVING

Algemeen

Zeer groot landhuis met drie bijgebouwen gelegen in de gemeente Frontone, provincie Pesaro-Urbino. De woning is zeer goed bereikbaar en ligt op korte afstand van een rustige asfalweg. Het plaatsje Frontone is binnen 5 minuten bereikbaar. Vanaf de woning heeft men een prachtig uitzicht over de omringende heuvels en het Castello van Frontone. Onder de grijze stuclaag zitten prachtige muren in natuursteen. De woning dient evenwel gerestaureerd en gemoderniseerd te worden. Er is eventueel tot 14 hectare landbouwgrond bij te kopen.
INDELING VAN DE WONING

Indeling

Het hoofdgebouw heeft drie verdiepingen. Op de begane grond vinden we de hal met het trappenhuis en een deur die toegang geeft tot twee zeer ruime kamers. Deze twee ruimtes kunnen met relatief weinig werkzaamheden getransformeerd worden in een separaat appartement. De aansluitingen voor de keuken zijn aanwezig, de beide ruimtes zijn voorzien van radiatoren en van dubbel glas. Verder op de begane grond zijn een werkplaats en een ruime stal. Beide ruimtes hebben voldoende hoogte om getransformeerd te worden tot woonruimte. De eerste verdieping bestaat uit een ruime woonkamer met grote glaspartijen. Dit was van oorsprong een dakterras. De lange gang voert naar de keuken, badkamer, eetkamer en vier slaapkamers. aan het eind van de gang vinden we de tweede badkamer. De tweede verdieping bestaat uit vier zeer grote ruimtes, een hoge zolder die zich over de hele lengte van het huis uitstrekt. De twee bijgebouwen aan de voorzijde van het huis zijn respectievelijk 50 m2 en 40 m2 groot. Aan de achterzijde vinden we de oude pizza oven.
MOGELIJKHEDEN EN GEBRUIK

Mogelijkheden

Panden van dit formaat lenen zich goed voor het opstarten van een toeristische activiteit zoals een B&B of een woning met meerdere gastenappartementen. De nabijheid van Frontone met het hooggelegen Castello, talloze restaurants, openlucht zwembad en skilift is een groot voordeel. De mogelijkheid bestaat tot het kopen van extra grond en dankzij de aanwezigheid van de verschillende bijgebouwen is het starten van een Agriturismo met campingplaatsen zeker een optie.

WAAR

REGIO
Marche
PROVINCIE
Pesaro Urbino
GEMEENTE
Frontone

KENMERKEN

Oppervlakte
300 + 105
Grondstuk
3000
Aantal Kamers
11
Aantal badkamers
2
Bijgebouwen
JA

TIPOLOGIE

Type
LANDHUIS
Conditie
TE RESTAUREREN
Ligging
In heuvellandschap
Afstand voorzieningen
2,5 km

Up
© All rights reserved Mariekeboot.consultig