Skip to main content

Casa Balza

'Huize Waterval'
| Marieke | Verkocht_nl

€ 220.000

ALGEMENE BESCHRIJVING

Algemeen

Casa Balza ligt in de gemeente Pergola, op slechts 1 km van de buurtschap Osteria del Piano. Het landhuis dankt zijn naam aan de waterval in de rivier de Cinisco. Het terrein wordt begrensd door deze rivier. Het huis ligt weliswaar aan een zeer rustige onverharde weg maar het ligt ietsje van de weg af en het erf is omzoomd door hoge eikenbomen. Daardoor ademt het huis een sfeer van rust en weidsheid uit zonder dat het te kaal of open ligt. In Osteria del Piano, waar je gemakkelijk lopend naar toe kan, is een bar en een kleine levensmiddelenwinkel. De overige voorzieningen vindt men in Pergola dat op ongeveer 5 km ligt en zeer gemakkelijk bereikbaar is. De woning heeft meerdere bijgebouwen en er is meer terrein bij te kopen.
INDELING VAN DE WONING

Indeling

De woning bestaat uit een instapklaar appartement op de begane grond. Dit appartement is voorzien van centrale verwarming en heeft een woonkeuken, kleine woonkamer, twee slaapkamers en een badkamer. Het appartement is verbonden met het andere deel van het huis. Dit deel dient nog gerestaureerd te worden. Op de begane grond vinden een keuken, twee opslagruimtes en overdekte terrassen. Op de eerste verdieping vinden we een zeer ruime woonkamer, een badkamer en vier slaapkamers. In een van de bijgebouwen vinden we een originele pizzaoven.
MOGELIJKHEDEN EN GEBRUIK

Mogelijkheden

Casa Balza is uitermate geschikt als toekomstige B&B of als AGriturismo met campingplaatsen. De bereikbaarheid, uitstraling van het huis, de ligging en de aanwezigheid van mooi vlak land achter het huis...alles spreekt in het voordeel van deze woning. Talloze wandel en fietsroutes beginnen bij de voordeur. Paardrijden kan heel goed in de omgeving, er zijn meerdere maneges. De nabijheid van de skilift in Caprile is ook mooi meegenomen:daardoor komen ook de liefhebbers van bergsporten aan hun trekken. Een toeristische bestemming ligt dus voor de hand maar is natuurlijk geen must. Ook als groot familiehuis met gastenappartement is deze woning heel geschikt.

WAAR

REGIO
Marche
PROVINCIE
Pesaro-Urbino
GEMEENTE
Pergola

KENMERKEN

Oppervlakte
450 m²
Grondstuk
4000 m²
Aantal Kamers
>10
Aantal badkamers
2
Bijgebouwen
JA

TIPOLOGIE

Type
RUSTICO
Conditie
GOED
Ligging
In heuvellandschap
Afstand voorzieningen
1 km

Up
© All rights reserved Mariekeboot.consultig