Skip to main content

Casa Edera

Boerenwoning met hooischuur
| Marieke | Verkocht_nl

€ 100.000

ALGEMENE BESCHRIJVING

Algemeen

Deze boerderij, gebouwd in natuur- en baksteen ligt in de gemeente Sassoferrato, bij de buurtschap Caudino. Op loopafstand is er een Agriturismo waar je heerlijk kan eten. De ligging is rustig maar niet geisoleerd en biedt uitzicht over het gehele dal en de Apennijnen aan de andere kant van het dal. Casa Edera is bereikbaar via een onverharde weg waarvan het laatste stuk privéweg is.
INDELING VAN DE WONING

Indeling

Naast het hoofdgebouw is een hooischuur. Het hoofdgebouw heeft een speelse indeling waarmee men alle kanten mee uit kan. Van die indeling is op het moment natuurlijk niets meer te zien, de staat van het huis laat het niet toe om eens een kijkje binnen te nemen. Maar op de plattegronden wordt het gelukkig wel inzichtelijk. De aanwezigheid van de hooischuur maakt het mogelijk desgewenst twee of meerdere wooneenheden te realiseren.
MOGELIJKHEDEN EN GEBRUIK

Mogelijkheden

Het moge duidelijk zijn dat dit object niet alleen maar een restauratie behoeft. In dit geval moet er helemaal overnieuw begonnen worden. Tijdens de bouw wordt er zo veel mogelijk gebruik gemaakt van de originele bouwmaterialen. In dit specifieke geval ligt er al een project met plattegronden en een kostenberekening. Het project voorziet voor het hoofdgebouw de realisatie van een B&B met vijf kamers en badkamers. Het bijgebouw is bedacht als privéonderkomen van de eigenaren. Maar het mag ook helemaal anders natuurlijk.

WAAR

REGIO
Marche
PROVINCIE
Ancona
GEMEENTE
Sassoferrato

KENMERKEN

Oppervlakte
390 m²
Grondstuk
10.000 m²
Aantal Kamers
>10
Aantal badkamers
-
Bijgebouwen
JA

TIPOLOGIE

Type
RUSTICO
Conditie
TE RESTAUREREN
Ligging
In heuvellandschap
Afstand voorzieningen
5 km

Up
© All rights reserved Mariekeboot.consultig